top of page

Interieur design

- Escasa -

Ben je op zoek naar een grondige transformatie van je woning of kantoor? Bij Escasa staan we klaar om je dromen werkelijkheid te maken. Wij zijn gespecialiseerd in totaalrenovaties en op maat gemaakte interieur plannen die aansluiten bij jouw unieke stijl en behoeften.

Ons ervaren team van interieurontwerpers staat klaar om je te begeleiden bij elke stap van het renovatieproces. We luisteren naar jouw wensen en vertalen deze naar een doordacht ontwerp dat zowel functioneel als esthetisch is. Van sloop tot oplevering, wij nemen het totaalpakket voor onze rekening. Of het nu gaat om een woning, kantoor of commerciële ruimte, wij coördineren het hele renovatieproces, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is.

Geen project is hetzelfde en wij geloven in maatwerkoplossingen. Onze interieurontwerpen worden volledig afgestemd op jouw persoonlijke smaak, levensstijl en budget.

Meubel Maatwerk
Eames chair
Escasa Kleuradvies

Werkwijze

Onze werkwijze op gebied van interieurontwerp is gericht op het begrijpen van jouw persoonlijkheid en levensstijl, waardoor we een op maat gemaakte oplossing kunnen bieden die aanlsluit bij jouw wensen en behoeften.

-1-

Kennismaking

Heb jij een interieurproject op de planning staan en wil je hulp van Escasa inschakelen?

Onze eerste stap is het luisteren naar jouw wensen en het verkennen van alle mogelijkheden.

kleuradvies
Project Vondelpark

-2-

Voorlopig ontwerp

Bij de vervolgafspraken presenteren we schetsontwerpen met 2D plattegronden, 3D visualisaties, kleur en materiaal voorstellen met een moodboard en shoplist. Zo krijg je een helder beeld van het voorgestelde ontwerp.

-3-

Kostenraming op basis van
het voorlopig ontwerp

In deze fase wordt een raming gemaakt van de kosten gemaakt indien je het voorlopig ontwerp daadwerkelijk zo zou laten uitvoeren. De schattingen worden gedaan op ervaring cijfers en zijn in de regel redelijk nauwkeurig.

-4-

Definitief ontwerp

In de deze fase wordt het voorlopig ontwerp, al dan niet aangepast op basis van nieuwe inzichten, uitgewerkt tot een definitief ontwerp. De materialen worden aangeduid, het plan wordt verder uitgewerkt, de kleuren verder vastgelegd. Het plan is nu gereed om te worden uitgevoerd.

-5-

Offertes leveranciers

Nadat er overeenstemming is bereikt over de conceptuele ontwerpen, worden de definitieve tekeningen opgesteld. Deze worden vervolgens voorgelegd aan uitvoerders. De betrokken partijen krijgen de gelegenheid om offertes uit te brengen voor de uitvoering van de plannen op basis van de definitieve tekeningen. Deze offertes omvatten de kosten voor arbeid, materialen en eventuele andere benodigdheden. Tegelijkertijd met het aanvragen van offertes wordt er een planning opgezet. Dit omvat het vaststellen van een tijdschema voor de verschillende fasen van het project, inclusief startdatum, mijlpalen en einddatum.

-6-

Uitvoering

Na voltooiing en goedkeuring van alle offertes en het vooraf opgestelde tijdschema, kunnen we van start gaan met het project. Dit proces waarborgt een efficiënte en effectieve uitvoering van het bouw- of renovatieproject, met duidelijke afspraken en verwachtingen voor alle betrokken partijen.

Het is belangrijk op te merken dat elk project uniek is, en daarom nodigen we je graag uit om contact met ons op te nemen om een ​​offerte op maat te ontvangen die aansluit op jouw specifieke behoeften en vereisten.

Vraag hier een offerte aan:

Eettafel - Muiden
Scents and shadows

Follow us on instagram

bottom of page