top of page
Escasa Showroom.jpg

Showroom

Laat je inspireren

Inspiratie

We heten je van harte welkom in onze showroom in Amsterdam. Bij Escasa draait alles om het creëren van een unieke leefomgeving die perfect aansluit bij jouw wensen. In onze showroom vind je de mooiste merken en materialen die je ook via ons kunt inkopen.
 
Kom langs en laat je inspireren.
 
Schollenbrugstraat 31, Amsterdam

Presentatie Escasa

Showroom

Vloer uitzoeken

#Eiken #Vloer #Visgraat

Materialen

#Materialen #Stoffen #Kleuren

Deur maatwerk

#Schakelmateriaal #Keukens

Een afspraak maken of een offerte aanvragen?

Door vooraf een afspraak te maken, garanderen we voldoende tijd om je persoonlijk van dienst te zijn. Jouw ideeën, wensen en persoonlijke smaak staan bij ons centraal. Wij streven ernaar om deze perfect te vertalen naar een inspirerend en doordacht ontwerp.
 

Ons toegewijde team staat klaar om je te begeleiden en suggesties te doen die aansluiten bij jouw stijl. Of je nu specifieke ideeën hebt of nog op zoek bent naar inspiratie, tijdens onze afspraak zullen we alle interieuraspecten doornemen om tot een perfect ontwerp te komen.
 

Maak nu een afspraak en laat je inspireren en ontdek hoe we jouw interieurwensen werkelijkheid kunnen maken.

Bedankt voor je aanvraag!

Elite behang

Elevate your space

Een compleet aanbod voor jouw droominterieur

Bij ons vind je niet alleen expertise op het gebied van totaalrenovaties en interieurontwerpen, maar we bieden ook ondersteuning bij de inkoop van vloeren, designmeubelen, gordijnen, behang en verf. Of je nu op zoek bent naar dat ene unieke accentstuk of een complete make-over van je interieur, bij Escasa hebben we alles in huis om jouw visie tot leven te brengen. Laat ons je helpen om een interieur te creëren dat jouw persoonlijkheid weerspiegelt en waar je elke dag van kunt genieten.

Contact

Follow us on instagram

bottom of page