top of page
Lichtplan bij Escasa

Lichtplan

- Escasa -

Bij de aanvang van een nieuwbouwproject of een renovatie van je huidige woning speelt het opstellen van een goed lichtplan een belangrijke rol.

 

De impact van goede verlichting komt pas echt tot uiting wanneer je een specifieke sfeer wilt creëren in een ruimte. Ontdek hoe de specialisten van Escasa met een doordacht lichtplan bijdragen aan het optimaliseren van de verlichting in jouw woning.

 

Het belang van een lichtplan
Bij de bouw van een nieuwe woning of renovatie is het aan te raden vroegtijdig aandacht te besteden aan het lichtplan. Een goed lichtplan wordt vaak onderschat, maar het speelt een essentiële rol bij het creëren van de gewenste sfeer in een ruimte.

Iconische verlichting
Verlichting tafel
Contain Chandelier

Werkwijze

Ons proces begint met een gedetailleerde 2D plattegrond met een meubelindeling. Op basis hiervan wordt een lichtplan opgesteld met zorgvuldig gekozen elementen voor basisverlichting, sfeerverlichting en functionele verlichting. Daarbij geven we je ook advies voor passende lampen die je eventueel met korting via Escasa kan inkopen.

Lichtadvies
aan huis

Onze ervaren professionals nemen de tijd om jouw ruimte te analyseren en vertalen jouw wensen in een, op maat gemaakt, lichtplan.

Met onze uitgebreide kennis van diverse verlichtingsstijlen en – opties bieden wij advies op maat voor elke ruimte in jouw woning, kantoor of winkel. Of het nu gaat om een keuken, woonkamer, slaapkamer of andere ruimte. Wij zorgen ervoor dat de verlichting niet alleen functioneel is maar ook een passend onderdeel wordt van het totale interieur.

Modular verlichting slaapkamer

Het tarief voor
een Lichtplan

 Een professioneel lichtadvies voor jouw woning, kantoor of winkel begint bij Escasa vanaf 695 Euro ex btw. Ontdek de mogelijkheden van een doordacht lichtplan en verlicht jouw ruimte op een unieke sfeervolle manier.
 

Vul  het onderstaande formulier in met jouw wensen en contactgegevens, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op of Bel: +31(0)6 288 552 24 / Mail: info@escasa.nl 

Bedankt voor je aanvraag!

Modular verlichting
Keuken verlichting

Follow us on instagram

bottom of page