top of page
MAATWERK BALKpg.jpg

Maatwerk

- Escasa -

Bij onze interieur ontwerpstudio bieden we een uitgebreid scala aan maatwerkoplossingen, volledig afgestemd op jouw unieke behoeften en wensen. Of het nu gaat om het creëren van een op maat gemaakte keuken,

een stijlvolle garderobekast of een functioneel bureau. Ons ervaren team staat voor je klaar om jouw ideeën om te zetten in prachtige, op maat gemaakte interieurontwerpen.

 

Met ons oog voor detail en vakmanschap streven we ernaar om elk stuk maatwerk perfect te laten passen bij de stijl en functionaliteit van jouw interieur. Ontdek de mogelijkheden van maatwerk bij ons en laat ons je helpen om een interieur te creëren dat helemaal van jou is.

 

Bij Escasa hebben we een toegewijd team van interieurbouwers die zich hebben gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van hoogwaardig maatwerk.

Maatwerk keuken

Maatwerk keuken

Maatwerk garderobe kast

Maatwerk garderobe kast

Maatwerk werkwijze

Maatwerk salontafel

Maatwerk interieur

Als je al beschikt over een eigen ontwerp en op zoek bent naar een betrouwbare partner voor de uitvoering, staan wij klaar om je te assisteren bij het verwezenlijken van jouw ontwerp.

 

Bij Escasa begrijpen we dat de uitvoeringsfase cruciaal is voor het succes van jouw project. Of het nu gaat om het omzetten van je ideeën naar tastbare meubelstukken of de realisatie van een specifieke ruimtelijke opstelling.

Ons team van vakmensen staat klaar om jouw concept tot leven te brengen.

 

Met onze ervaring in het vakgebied zorgen we ervoor dat de uitvoering van jouw maatwerk project soepel verloopt. Van materialen selectie tot precisiewerk in ons atelier; wij richten ons op de details die het verschil gaan maken. Door met ons samen te werken kies je niet alleen voor het uitvoeren van maatwerk maar voor een partner die gericht is op het waarmaken van jouw visie.

Werkwijze

We starten met de ontwerpfase. Tijdens de ontwerpfase werken we nauw samen met jou om een goed inzicht te krijgen in jouw behoeften, voorkeuren en esthetische visie. Ons ervaren team van interieurontwerpers zal luisteren naar jouw ideeën en deze vertalen naar een op maat gemaakt ontwerp dat perfect aansluit bij jouw levensstijl en ruimte.

We zullen verschillende concepten en opties verkennen, rekening houdend met aspecten zoals functionaliteit, ergonomie en esthetiek, totdat we een definitief ontwerp bereiken waar je volledig tevreden mee bent. De materialen kun je na goedkeuring van het ontwerp uitkiezen in onze showroom.

Maatwerk Haard

Van ontwerp
tot realisatie

Nadat het ontwerp is goedgekeurd, gaat ons gespecialiseerde team van vakmensen aan de slag om jouw op maat gemaakte interieur tot leven te brengen. Met behulp van hoogwaardige materialen en vakmanschap zorgen we ervoor dat elk stuk maatwerk met de grootste zorg wordt vervaardigd. Of het nu gaat om het bouwen van een op maat gemaakte keuken, het installeren van een ingebouwde garderobekast of het maken van een aangepast meubelstuk, we streven ernaar om de hoogste kwaliteit te leveren en elk detail nauwkeurig af te werken.

 

Gedurende het hele proces houden we nauw contact met jou om ervoor te zorgen dat het eindresultaat voldoet aan al jouw verwachtingen en dat het eindresultaat een perfecte weerspiegeling is van jouw visie voor je interieur.

 

Van concept tot realisatie nemen wij de leiding. Wij zorgen voor een vlekkeloze uitvoering.

Maatwerk aanvraag? Vraag deze hier aan:

Maatwerk keuken
Maatwerk salontafel

Follow us on instagram

bottom of page