top of page
QUATRO_edited.jpg

Kleuradvies

- Escasa -

Het kiezen van de juiste kleuren heeft aanzienlijke invloed op de uitstraling van een ruimte en op het creëren van de gewenste sfeer. Daarom bieden wij niet alleen interieurdesign, maar ook professioneel kleuradvies.

 

Ontvang deskundig kleuradvies dat de nadruk legt op het belang van goed gekozen kleurcombinaties, die samen zorgen voor een perfecte harmonie met jouw wensen voor het interieur. Ontdek hoe onze professionele inzichten een wezenlijk verschil kunnen maken in de uitstraling en sfeer van jouw ruimte.

Mozaiekvloer Escasa
Kleuradvies
Vloer uitzoeken

Persoonlijk adviesgesprek
aan huis

Of je nu op zoek bent naar een verfrissende nieuwe look met lichte kleuren, een warme sfeer of een combinatie van beide wij helpen je de perfecte kleurpaletten te ontdekken.

 

Onze kleurexperts zijn op de hoogte van de laatste trends en kunnen je inspireren met de creatieve ideeën. Samen kijken we naar de impact van verschillende kleuren in de ruimte en hoe deze samen komen met je huidige interieur.

Werkwijze

Bij Escasa staat persoonlijk contact centraal. Onze kleurexperts komen graag bij je langs voor een adviesgesprek, zodat we samen kunnen kijken naar een diverse selectie kleur- en behangstalen. Tijdens dit bezoek nemen we uitgebreid de tijd om samen jouw wensen en voorkeuren te bespreken.

 

Wij komen graag bij je langs om niet alleen advies te bieden, maar we kunnen je ook ontzorgen om de benodigde materialen zoals verf en behang voor je te bestellen. Onze Escasa huis schilder en behanger staan klaar om jouw ruimte met vakmanschap en precisie te transformeren. We begeleiden je vanaf het kleuradvies tot aan de daadwerkelijke uitvoering, zodat je zorgeloos kunt genieten

van het eindresultaat.

Escasa Interieuradvies

Tarieven voor
Kleuradvies

Ons kleuradvies kun je boeken vanaf 350 Euro ex btw, waarbij we niet alleen helpen bij het vinden van de juiste kleuren, maar je ook kunnen helpen bij de perfecte uitvoering van het gekozen kleurenpalet.

Deze investering is een waardevolle stap naar een interieur dat volledig aansluit op jouw wensen.

Vul  het onderstaande formulier in met jouw wensen en contactgegevens, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op of Bel: +31(0)6 288 552 24 / Mail: info@escasa.nl

Bedankt voor je aanvraag!

Dedar kussens
Stalen deur op maat

Follow us on instagram

bottom of page