top of page
KEUKEN RENOVATIE.jpg

Keuken renovaties

- Escasa -

Met onze keukenrenovaties kunnen we de keukenkasten demonteren en ze een frisse nieuwe uitstraling geven door ze te spuiten in een kleur die past bij je smaak en interieur. Of het nu gaat om een tijdloze neutrale tint of een gedurfde statementkleur, wij zorgen ervoor dat uw keuken er weer als nieuw uitziet.

 

Daarnaast bieden we de mogelijkheid om het huidige keukenblad te vervangen door een ander blad naar keuze. Of je nu kiest voor een klassieke marmeren look of liever gaat voor een dekton, kwartsiet of composiet werkblad. Wij hebben een breed scala aan opties die je bij ons in de showroom kunt uitzoeken.

 

We streven ernaar om niet alleen je keuken te vernieuwen, maar ook om dit op een milieuvriendelijke manier te doen. We maken gebruik van hoogwaardige materialen en innovatieve technieken om verspilling te minimaliseren en de ecologische voetafdruk te verkleinen.

Cooker Escasa

Marmer + Old Brass

Escasa interieur

Gaggenau apparatuur

Maatwerk keuken

Keukenkasten

Werkwijze

Voordat we aan de renovatie beginnen, wil onze ervaren interieurbouwer graag een inspectie uitvoeren om te beoordelen of de keuken geschikt is voor renovatie. Deze voorinspectie stelt ons in staat om eventuele moeilijkheden te identificeren en ervoor te zorgen dat het renovatieproces soepel verloopt.

 

Onze aanpak is persoonlijk en op maat gemaakt. We beginnen altijd met een grondige analyse van je wensen, behoeften en levensstijl, zodat we een ontwerp kunnen creëren dat perfect bij je past.

Onze ontwerpers maken gedetailleerde ontwerpen en 3d visualisaties, zodat je een duidelijk beeld krijgt van hoe jouw vernieuwde keuken eruit zal zien.

Maatwerk keukens

Realisatie van jouw Droomkeuken

We nemen de leiding in de uitvoering van het renovatieproces en zorgen voor een naadloze afronding. Van sloopwerk tot de laatste afwerking, we streven naar een resultaat dat jouw verwachtingen overtreft.

 

Bekijk ons portfolio voor inspiratie en ontdek hoe keukenrenovaties een frisse en functionele uitstraling kunnen geven aan diverse keukens. Bij Escasa begrijpen we dat de keuken het hart van het huis is, en we zijn toegewijd aan het maken van keukens die niet alleen mooi zijn, maar ook afgestemd op jouw levensstijl.

Keuken beige
Marmer keuken

Follow us on instagram

bottom of page